Добродојдовте на системот за подршка на Cube Systems

Со цел за подобро да Ви помогнеме, ние користиме Online тикет систем. На секое барање за подршка се доделува уникатен ID (број) на тикетот за да можете Online да го следите напредокот на вашето барање. За нашите клиенти ние обезбедуваме комплетна архива и историја од сите ваши барања. Се што треба да имате е валидна Е-mail Адреса.

Отворете нов тикет


Ве молиме внесете што е можно повеќе детали во врска со проблемот за да можеме најдобро да Ви помогнеме. За да ажурирате веќе постоечки тикет, Ве молиме најавете се.

Отворете нов тикет

Проверете статус на тикет


Сите Ваши предходни барања со одговори од нашиот тим, ние ги чуваме во архива.

Проверете статус на тикет

Ве молиме почекајте!

Ве молиме почекајте... ќе потрае малку!