Проверете статус на тикет

За да можете да го проверите статусот на тикетот, Ве молиме пополнете ги информациите за автентикација.Ако ова Ви е прв пат да не контактирате преку системот за подршка, или ги имате изгубено информациите за автентикација (кои Ви пристигнале на e-mail адресата), Ве молиме отворете нов тикет.

Ве молиме почекајте!

Ве молиме почекајте... ќе потрае малку!