CUBE  Systems

Хардверски и софтверски решенија за локалните бизниси, повеќе од 10 години.
CUBE SOFTWARE

Софтверски решенија

erp monitor
CUBE ERP

Софтвер за материјално и финансово работење

Cube ERP е софтвер за комерцијално, материјално и финансово работење. Вклучува евиденција на влезни и излезни документи и генерирање на материјални и финансиски извештаи врз основа на истите.
CUBE ERP

Електронски деловодник

Електронски деловодник е софтвер наменет за брза и едноставна електронска евиденција на секојдневното деловодничко работење на секаков тип на компанија.
erp-2.png
restorantsko software
CUBE Ресторан

Софтвер за ресторанско работење

Cube софтвер за ресторанско работење
ХОСТИНГ

Веб хостинг пакети

Cube Basic

3.200 денари
годишно
 • 2 GB хостинг простор
 • 5 GB месечен сообраќај
 • Неограничен број E-mail адреси
 • Неограничен број MySQL бази на податоци
 • PHP верзии 4.4 - 7.3+
 • CPanel
 • Техничка поддршка 24/7

Cube Business

5.800 денари
годишно
 • 5 GB хостинг простор
 • 10 GB месечен сообраќај
 • Неограничен број E-mail адреси
 • Неограничен број MySQL бази на податоци
 • PHP верзии 4.4 - 7.3+
 • CPanel
 • Техничка поддршка 24/7

Cube Power

10.800 денари
годишно
 • 10 GB хостинг простор
 • 15 GB месечен сообраќај
 • Неограничен број E-mail адреси
 • Неограничен број MySQL бази на податоци
 • PHP верзии 4.4 - 7.3+
 • CPanel
 • Техничка поддршка 24/7
ВЕБ РЕШЕНИЈА

Изработка на веб страни

icon1.png

Дизајн

Модерен и впечатлив дизјан.
icon2.png

Responsive дизјан

Флексибилен дизајн погоден за сите видови на уреди.
icon3.png

Оптимизација

Clean code, Lazy Load, CSS/JS, & HTML компресија.
icon-tools.png

Поддршка

Одржување, поддршка и следење на најнови стандарди.

Дадете му нов изглед на вашиот бизнис или хоби во веб просторот

200 +

Изработени проекти

Бројките говорат за нашето долгогодишно искуство

Сервис

Сервис на хардверска опрема

service image

Сервис на компјутери

Сервис на лаптоп

Сервис на принтери

Мрежна интеграција

Сервис на серверска опрема