За Нас

Кјуб системи, нуди компјутерски и софтверски решенија за локалните бизниси веќе повеќе од 10 години.

Нашата цел е вашите IT системи да се совпаднат со потребите на вашиот бизнис при што се трудиме да постигнеме помали трошоци за Вас, оптимизирање на вредноста што ќе ја добиете, дури се трудиме да добиете што повисока употребна вредност за Вас, за што помала цена.

Нашиот голем избор на информатички решенија, им овозможува на нашите корисници во нас да гледаат компанија во која можат да ги набават сите информатички ресурси што им се потребни за успех во сопствената компанија.

Претворете ја вашата пасија во успех

icon5.png
Кои Сме Ние

Кјуб системи ги нуди своите компјутерски и софтверски решенија за локалните бизниси веќе повеќе од 10 години.

icon6.png
Нашата Мисија

Нашата мисија е следење на најновите технологии и нивно имплементирање во решение за клиентот.

icon7.png
Нашата Визија

Нашата цел е вашите IT системи да се совпаднат со потребите на вашиот бизнис.

Бројките говорат за нашето долгогодишно искуство

200 +

Изработени проекти

 • Јавни претпријатија

  • ГТЦ - Скопје
  • ЈП Улици и Патишта - Скопје
  • Спортски центар Борис Трајковски - Скопје
  • Детска градинка ЈДГ „8-Март“  - Скопје
  • Кино Милениум ГТЦ - Скопје
  • Кино Фросина МКЦ - Скопје
  • ЈП Македонски шуми - Скопје
  • Министерство за социјала и труд - Скопје
  • УЈП Управа за јавни приходи - Скопје
  • Центар за јавно здравје - Скопје
  • Детска градинка ЈДГ „Весели Цветови“ - Скопје
 • Образовни институции

  • УКИМ Филозофски Факултет - Скопје
  • УКИМ Филолошки Факултет - Скопје
  • УКИМ Завод за испитување на материјали - Скопје
  • СГГУ на ГС "Здравко Цветковски" - Скопје
  • О.У. „Дане Крапчев“ - Скопје
 • Приватни компании

  • Фармацевска индустрија Белупо/Подравка - Скопје
  • Фабрика за производтво на бехатон плочки Урбан Инвест - Скопје
  • Фабрика за конфекција Алена - Скопје
  • Фабрика за производство на камени блокови Карпош - Скопје
  • Фабрика за производство на брусни плочи Иднина Змеј - Кратово
  • Фабрика Сувенир Самоков - Македонски Брод
  • Фабрика за производство на хартија и хартиена амбалажа Супериор ер - Скопје
  • Фабрика за конфекција Стоби - Велес
  • Фабрика за производтво на железна конструкција Актива - Штип
  • Трговска компанија Интер Кабел - Скопје
  • Трговска компанија Флекси Пак - Скопје
  • Трговска компанија Вардар лифтови - Скопје
  • Трговска компанија Анима - Скопје
  • Трговска компанија Бирофакс - Скопје
  • Трговска компанија за бои и лакови Босони - Скопје
  • Трговска компанија Ди-Да Инжинериниг - Скопје
  • Трговска компанија Евро прогрес - Скопје
  • Трговска компанија Инвест Промет - Скопје
  • Трговска компанија за продажба на клими и климатизација Јоан - Скопје
  • Трговска компанија Ламазо - Скопје
  • Трговска компанија МА-ГО - Скопје
  • Трговска компанија Надекс - Скопје
  • Трговска компанија НЃ инженеринг - Скопје
  • Трговска компанија НП консалтинг - Скопје
  • Трговска компанија Дамак - Скопје
  • Трговска компанија Инлес - Скопје
  • Трговска компанија Металвелд - Скопје
  • Трговска компанија Македонска винотека - Скопје
  • Трговска компанија Ефес -Скопје
  • Трговска компанија Интер трио компани - Скопје
  • Трговска компанија ЈФП травел - Скопје
  • Трговска компанија Котиледон
  • Трговска компанија Ма-Гу ес компани - Скопје
  • Трговска компанија Монтинг -ДЃ - Скопје
  • Трговска компанија Ролокрафт -Скопје
  • Трговска компанија Хидрија - Скопје
  • Трговска компанија Партнер шамкаров - Скопје
  • Трговска компанија Биспаг Пастор - Скопје
  • Трговска компанија РеалТраде АБВ - Скопје
  • Трговска компанија Саша & Саша - Скопје
  • Трговска компанија Сеем Медиа - Скопје
  • Трговска компанија Скопје Комерц -Скопје
  • Трговска компанија Тим Сорс - Скопје
  • Трговска компанија Вадекс Транспорт - Скопје
  • Трговско друштво Железарија Јоле - Скопје
  • Прес центар Колор Медиа - Скопје
  • Компанија за обезбедување на имоти и лица Патриот  - Скопје
  • Графичко студио Бомат Графикс - Скопје
  • Салон за сервисирање на возила Сатра - Скопје
  • Салон за сервисирање на возила BMW О-М -Скопје
  • Македонска авторска агенција - Скопје
  • Проектанско биро Аура - Скопје
  • Холандска комора ДЦЦ - Скопје
  • ЦАД Безбедносни системи - Скопје
  • АСП Софтвер - Скопје
  • Салон за намештај Стиллес - Скопје
  • Компјутерски Центар Елитком - Скопје
  • Печатница Македонска ризница - Куманово
  • Хуманитарна организација Мир - Скопје
  • Хуманитарна организација Хопс - Скопје
  • Авто салон Опел Авто Старт - Скопје
  • Здравствен дом - Велес
  • Здравствен дом Железничар - Скопје
  • Забна ординација Продентика - Скопје
  • Забна ординација Карадент - Скопје
  • ВИП Мобилен оператор Македонија - Скопје
 • Ресторани и кафебарови

  • Ресторан Журнал - Скопје
  • Ресторан Два елена - Скопје
  • Ресторан Раскош - Скопје
  • Ресторан Мала кујна - Скопје
  • Ресторан Имес - Скопје
  • Ресторан Имес - Охрид
  • Ресторан (кинески) Големиот Ѕид - Скопје
  • Ресторан Пантелемон - Скопје
  • Ресторан Ректорат - Скопје
  • Ресторан Сирма - Скопје
  • Ресторан Шајка - Скопје
  • Ресторан Македонија - Скопје
  • Кафебар Ница - Скопје
  • Кафебар Ред Кафе - Скопје
  • Кафебар Експоуз - Скопје
  • Кафебар Тим кафе - Скопје
  • Кафебар Енџој - Скопје
  • Кафебар Лајт кафе - Скопје
  • Кафебар Скандал - Скопје
  • Кафебар Евросет - Скопје
  • Кафебар Инферно - Скопје
  • Кафебар Агол - Скопје
  • Кафебар Филозофски факултет Диоген - Скопје
  • Кафебар Електро факултет - Скопје
  • Кафебар Градежен факултет - Скопје
  • Кафебар Чили - Скопје
  • Кафебар Ранде Ву - Скопје